avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Clasa pregatitoare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Clasa pregatitoare

Copilul meu este nascut pe 10 ianuarie 2007,anul acesta a implinit 5 ani .Vreau sa-l inscriu la clasa pregatitoare in toamna, dar... metodologia zice ca doar cei ce implinesc 6 ani pana la sfarsitul acestui an pot fi inscrisi la clasa pregatitoare. Copilul meu face 6 ani cu 10 zile mai tarziu decat ultima zi a anului acesta, prin urmare nu poate fi inscris si o sa-l inscriu la 6ani si 8luni in clasa pregatitoare si la 7 ani si 8 luni in clasa 1? Vad ca clasa pregatitoare devine obligatorie si deci nu se poate sari sau pot inscrie copilul direct in clasa 1 la 6 ani si 8luni ca la 7ani si 8 luni mi se pare deja prea mare sa fie in clasa1 ? Va intreb asta pentru ca la telverde din judetul meu e nr. ocupat tot timpul....
Cel mai recent răspuns: ndbi , utilizator 10:46, 13 Februarie 2012
buna ziua ,si eu as vrea sa fiu in situatia asta ,nu mas grabi cu inscrierea ,are timp toata viata sa invete

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din stiri pereanu123 pereanu123 Buna seara,ati publicat ceva despre inscrierile la clasa zero.ati spus ,,atentie,metodologia nu se plica fara sa fie publicata in MO.,,Asta era valabil la 15 ... (vezi toată discuția)
Clasa pregatitoare 2013 - 2014 georgiana83 georgiana83 am copilul nascut in ianuarie 2008 si as vrea sa stiu daca pot din toamna sa il inscriu la clasa 0 . si ce acte imi sunt necesare (vezi toată discuția)
Clasa zero vhojda vhojda In anul scolar 2013/2014, un prescolar care nu a fost in clasa O, (din diferite motive), si are varsta de 7 ani, poate urma cursurile scolare in clasa I ? ... (vezi toată discuția)