avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... plata energie electrica conditionata de plata taxei ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

plata energie electrica conditionata de plata taxei radio tv

1. doresc sa aflu daca este legala deturnarea sumei platite pe energie electrica in contul plata taxa radio tv, mai precis din contul de plata energiei electrica in contul de plata taxa radio tv si nevalidarea facturii de energie considerata restanta (din cauza deturnarii:hm:)
2. ....daca este legala plata taxei radio tv pe aceeasi factura cu plata energiei electrice
Cel mai recent răspuns: cga43 , utilizator 16:17, 13 Februarie 2012
1. Nu este vorba de deturnarea sumei;
2. Este legala:
HG 977/2003
Art. 5
(1) Taxa lunară pentru serviciul public de radiodifuziune se va incasa de la plătitorii acesteia, prevăzuţi la art. 1 şi 3, de către Societatea Comercială de Distribuţie şi Furnizare a Energiei Electrice "Electrica" - S.A. prin filialele sale, în baza unui contract de mandat, o data cu plata energiei electrice consumate.
[ link extern ]

vasilescu40 a scris:

2. ....daca este legala plata taxei radio tv pe aceeasi factura cu plata energiei electrice

Daca intamplator vorbiti din punctul de vedere al unei societati comerciale, va recomand sa cititi Decizia 607 a ICCJ / februarie 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe date pt abonament radio zuzulici74 zuzulici74 In factura de la Electrica platesc si taxa pentru radio,mentionez ca nu am,deasemenea platesc si abonament de televiziune cu toate ca eu am cablu si prin ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv opreamarcel opreamarcel de ce trbuie persoanele fizice sa plateasca taxa radio tv,daca avem antena satelit si platim la firma ,firma respectiva nu plateste sa transmita poaturile ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)