avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu minim 2012 sofer taxi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu minim 2012 sofer taxi

Buna ziua,
Daca se poate,as dori sa stiu care este salariul minim care poate fi acordat unui sofer de taxi, la nivelul anului 2012.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ligia Stanescu , Contabil 13:43, 13 Februarie 2012
Salariul minim brut garantat este de 700 lei la o norma medie lunara de 169.33 ore. Ceea ce inseamna 4.13 lei / ora. Daca angajatul lucreaza mai putin sau mai mult de 169.33 ore pe luna, va fi platit proportional cu timpul efectiv lucrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare ninocica ninocica daca angajej o persoana cu 2/h pot sa pun salariul aferent la 2h pe contractul de munca s-au trebue sa ilpun la fel ca la cel cu norna intreaga (vezi toată discuția)
Cate ore trebuie muncim o luna blackaba blackaba Buna eu vreau sa stiu cati ore trebuie sa lucram o luna si cate esete acum salar minim pentru o luna.pentru ca eu stiu una care lucreaza 24 de ore cu 48 .si la ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pe tara Tiblan Tiblan As dori sa-l intreb care este salariu minim brut pentru angajatii in domeniul comercial din anul 2012.Asa stiu ca in anul 2011 salarul minim brut pe tara era ... (vezi toată discuția)