avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timpul obligatoriu de cotizare intre doua concedii de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timpul obligatoriu de cotizare intre doua concedii de crestere copil

Buna ziua!
Mi-as mai dori inca un copil. Momentan sunt in CC1, care se va termina in 14.12.2012. Primul copil s-a lasat destul de mult asteptat, asa ca nu stiu cand va veni cel de-al doilea, dar m-ar interesa sa stiu daca sunt conditionata sa am cel putin un an lucrat intre cele doua concedii. Sau ma pot intoarce la lucru insarcinata fiind sa lucrez cate luni imi vor fi ramas, apoi sa intru in prenatal. Vorbesc ipotetic, dar nu vreau sa fac ceva in necunostiinta de cauza. Ma puteti ajuta cu cateva informatii legate de legislatia in domeniu. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cristina1328 , utilizator 16:31, 10 Mai 2012
Nu sunteti conditionata sa aveti un an de zile lucrat intre cele doua CCC , intrucat in calculul celor 12 luni pentru CCC 2 se va lua in considerare si perioada in care ati beneficiat de concediu si indemnizatie lunara pentru cresterea primului copil.
Buna ziua!
As dori sa va mai intreb:
- daca data nasterii aprox pentru bb2 este 25,12,2012, iar CCC1 se termina in data de 14,12,2012, in acest caz din CCC1 trec in pre-natal/post natal si apoi in CCC2?
Va multumesc!
Din CCC1 trebuie sa reveniti la munca/ somaj, apoi sa intrati in concediu de maternitate si apoi in CCC2 ....
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate pentru al doilea copil ChiAndreea ChiAndreea Buna ziua, momentan ma aflu in CCC din data de 1.06.2015 pana la varsta de 2 ani a celei mici adica pana la data de 19.04.2017 ne dorim ca in anul 2017 sa avem ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru 2 copii Robert2014 Robert2014 Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie! Sotul este in ccc copil cu bb1. Acum am nascut din nou. Bb1 are 1 an si 2 luni. Eu vreau sa intru in cresterea ... (vezi toată discuția)