avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... riscuri accesare fonduri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

riscuri accesare fonduri

Buna ziua

Seful meu a propus angajatilor sa isi deschida cate o firma si sa acceseze fonduri pt achizitionarea unor utilaje de constructii prin masura 312. Accesarea fondurilor se va face de catre el printr-o procura de la notar.La fel si firma va fi administrata de el.Doreste sa acceseze pe mai multe persoane pt a fi sigur ca i se aproba macar o parte din ele.Fonduri=70% el=30%As dori sa stiu care este riscul pe care mi-l asum daca accept propunerea lui.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: GabrielPt , utilizator 14:46, 16 Februarie 2012
E cel mai bine sa nu va bagati in asemenea combinatii. In primul rand puneti-va intrebarea ce se va intampla cu aceasta intelegere daca nu veti mai fi angajati la acel patron? Si cine raspunde daca banii nu sunt cheltuiti cum trebuie?
Daca nu duce proiectul la bun sfarsit banii 70% trebuie returnati?
Se poate ajunge pana acolo.
Motivatia sefului nu tine.
Cu un plan de afaceri fezabil si demonatrat sustenabil microintreprinderea poate obtine pana la 200.000 de euro pe proiect.
Nu acceptati astfel de combinatii ,sunt riscante,nu stiu daca sunt chiar legale, asa cum a precizat si colegul @george-neagu
cititi aici:
[ link extern ] /

Ce se poate intampla in cazul celui mai negru scenariu?

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pentru cabinet stomatologic pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, vreau sa stiu daca exista si cum pot accesa fonduri nerambursabile pentru un cabinet stomatologic in mediul rural.Cabinetul individual este ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene nerambursabile costy83 costy83 vreau sa deschid o fabrica de confectii in mediul rural,vreau sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile si ce documentatie este necesara? Doresc ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)