Astazi am primit hotararea prin care am castigat recuperarea taxei de prima inmatriculare dar am constatat ca instanta nu face referire si la recuperarea tva-ului achitat,deoarece autoturismul este in leasing. Cum pot recupera si aceasta suma?
Ce act ati depus in instanta in dovedirea sumei platite ca si taxa, si ce contine hotararea referitor cuantum taxa?
Nu stabilea recuperarea sumei totale trecute in factura cu taxa?
Dunmeavoastra,in procedura prealabila catre AFP, nu ati cerut returnarea sumei totale achitate conform facturii, ca si taxa?
In cerere am solicitat recuperarea doar a taxei iar ca documente am prezentat factura cat si chitanta prin care firma de leasing a achitat taxa de prima inmatriculare. Hotararea prevede doar recuperarea taxei fara a se tine cont de suma mentionata in factura emisa catre mine.
Nu conteaza ce scrie in factura, ci conteaza ce ati scris in cererea de chemare in judecata. Instanta nu se poate pronunta decat pe capetele de cerere cu care a fost investita. Daca ati solicitat in cerere A, B si C, instanta se pronunta in legatura cu A, B si C, nu si in legatura cu D, care este intr-o factura ori in orice alt inscris depus la dosarul cauzei.
Taxa auto
jacquelline
In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)