avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... OBLIGATII DE PLATA SPORTIVI SI ANTRENORI
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

OBLIGATII DE PLATA SPORTIVI SI ANTRENORI

1.se impoziteaza premiile sportivilor care isi desfasoara activitatea in baza unui contract cu asociatia (nu cim)? -daca da care este suma minima neimpozabila?

2. pentru arbitri se impoziteaza suma ce reprezinta cheltuieli trasport, cazare, masa si barem de joc? ( intreb pentru ca pe o chitanta scrie ca se primeste suma de 375,60 lei din care se impoziteaza 100 lei cu cota unica de de 16%)
Cel mai recent răspuns: m_marinela , utilizator 21:23, 23 Februarie 2012
hhhhmmmm.....intrebari fara raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare premii in bani si natura concursuri sportive amaliaglobal amaliaglobal Buna ziua, Am un ONG care organizeaza concursuri sportive pentru amatori. Premiile acordate in bani concurentilor (sume mici sub 600 lei) se impoziteaza? Dar ... (vezi toată discuția)
Campanie promotionala. premiile sunt sau nu deductibile Andreilp Andreilp Buna ziua, Doresc sa realizez o campanie promotionala care in linii mari se desfasoare in felul urmator: - clientii achizitioneaza produsele mele - eu ... (vezi toată discuția)
Bună seara, un ong premiază elevii cu rezultate bune la învățătură ... alexgherasim alexgherasim Bună seara, Un ONG premiază elevii cu rezultate bune la învățătură și la olimpiade cu o anumită sumă de bani.Selecția celor care primesc premiile ... (vezi toată discuția)