avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale discutii diverse - Cum aflu daca o firma trebuie sa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

discutii diverse - Cum aflu daca o firma trebuie sa imi plateasca dividende?

Buna ziua ,detin actiuni la o soc comerciala chiar de la inceput ,nu am primit niciodata nimic ,totusi as vrea sa stiu daca mai sunt valabile ,ce pot face cu ele ? mai sunt ele cotate mai au valoare?multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:24, 14 Februarie 2012
Trebuie sa contactati firma la care aveti actiuni si sa intrebati daca are profit si daca a alocat dividende in ultimii ani. Pentru a vedea daca firma e cotata pe piata organizata(bursa sau rasdaq) aveti adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare actiuni carmencj carmencj Buna-ziua ,as avea si eu o intrebare si anume :daca am 200 de actiuni la societatea Remarul 16 februarie din cluj si as vrea sa le vand m-ar interesa cum se ... (vezi toată discuția)
Vanzare certificat de actionar iry1 iry1 Buna ziua, Detin un nr. de 217 actiuni (care au fost dobandite in urma alocarii prin schimbarea unui cupon nominativ de privatizare), la societatea ... (vezi toată discuția)
Vanzare acțiuni mmus mmus Bună ziua, am un certificat de acționar la firma Romprim SA, actiuni pt care nu am incasat dividende de foarte mulți ani intrucât mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)