avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod Caen secundar 6619
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod Caen secundar 6619

Buna ziua,

M-am lovit de o speta pe care nu stiu cum sa o tratez, si anume: trebuie sa semnez contract de franciza cu cineva. Ca francizat el e obligat sa aiba un SRL/II/PFA cu cod caen 6619 - activitati auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv asigurari si fonduri de pensii. Partenerul respectiv are o Intreprindere Individuala cu obiect de activitate (conform certificat inmatriculare) 4619-intermedieri in comertul cu produse diverse, dar are o rezolutie de la ONRC prin care i se admite cererea de completare a obiectului de activitate cu codul caen 6619. Se poate semna in acest caz? Activitatea de intermedieri financiare e scutita de TVA iar restul activitatilor nu sunt.
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2012
ContSters194995, utilizator

Alte discuții în legătură

Caen 6619 consultanta viomag viomag buna ziua, detin din 2008 o societate cu codul caen 6619-activ aux.intermedierilor financiare.am contracte de colaborate cu mai multe banci (broker de ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru srl alinapatrevita alinapatrevita Buna tuturor, va rog sa ma lamuriti si pe mine, in cazul unei SRL care din codurile CAEN le pot folosi in activitati de intermediere comerciala sau pe baza ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6713 sctalx sctalx pentru un pfa cu cod caen 6713 este nevoie de vreo aprobare speciala de la C.N.V.M sau B.N.R. ?! (vezi toată discuția)