avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 caen 6619 consultanta
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

caen 6619 consultanta

buna ziua,

detin din 2008 o societate cu codul caen 6619-activ aux.intermedierilor financiare.am contracte de colaborate cu mai multe banci (broker de credite).doresc sa inchei un contract de colaborare cu o societate partenera cu unul din operatorii de telefonie mobila, pentru consultanta in telecomunicatii (tot intermediere) si vreau sa stiu daca pot sa folosesc acelasi cod CAEN sau imi trebuie adaugat altul.Mi-au dat si varianta infiintarii unui PFA dar as prefera sa folosesc firma pe care deja o am si eventual acelasi CAEN.Se poate?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 12:37, 8 Martie 2010
va trebuie alt cod acean ptr intermedierea in cauza.. consultati codul caen
Codul CAEN 6619 - Activitati auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activitati de asigurare si fonduri de pensii. Activitatea de contabilitate, audit sau consultanta fiscala este codul caen 6920, dar pentru aceasta societatea este obligata sa fie membra CECCAR, CAFR respectiv CCF.
Pentru a incheia un contract de colaborare cu o societate partenera cu unul din operatorii de telefonie mobila, pentru consultanta in telecomunicatii nu pot sa folosesc acelasi cod CAEN . Va trebuie adaugat altul, respectiv cod CAEN 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management .
Succes!


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 741 - consultanta in afaceri ContSters83018 ContSters83018 cumva avand ca pricipal obiect de activitate, grupa 741, inseamna ca se pot efectua servcii de consultanta financiar bancara? daca nu, ce caen mi-ar ... (vezi toată discuția)
Cod 6619 sau 7022 rbtm rbtm Sunt o persoana fizica cu intentia de a deveni consultant financiar pentru o banca. Stiu ca pot fi platita ca PF, PFA sau SRL. Intrebarea este urmatoarea ... ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6622 PEOPLE MANAGEMENT PEOPLE MANAGEMENT Buna ziua! O societate are cod caen principal 6619 Activitati auxiliare intermedierilor financiare...., doreste sa adauge si sa autorizeze un cod caen secundar ... (vezi toată discuția)