avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu am mai primit subventia pentru caldura
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu am mai primit subventia pentru caldura

buna ziua,
am primit factura de gaz si am constatat ca nu mi s-a acordat reducerea ca si pana in lunile precedente,beneficiez de incalzire cu gaz(centrala la bloc),am tot incercat sa contactez telefonic firma (distrigaz)dar nu -mi raspunde nimeni,nu sunt din Bucuresti.
este posibil sa se scoata subventia fara sa fim anuntati?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:53, 14 Februarie 2012
Verificati daca nu au fost operate modificari fata de datele initial inregistrate de dvs catre autoritatea locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare gaze, probleme alina_25 alina_25 Asociatia de locatari probabil a incehiat cu o firma privata un contract de verificasre instalatie gaze anuntul privind verficarea fost pus doar cu 2 zile ... (vezi toată discuția)
Problema administrator / radet marian200089 marian200089 Buna ziua, In august 2015 am cumparat un apartament prin programul prima casa. Una din facilitati era centrala termica deja montata ( cam de 10 ani). Pana ... (vezi toată discuția)
Distrigaz - contor infundat de la frig. cum se va calcula consumul anterior? mariafusu mariafusu As dori sa ma informati ,un angajat de la Distrigaz Brasov a venit si mi-a schimbat contoaru de caz care este instalat la parter in scara blocului linga usa ... (vezi toată discuția)