avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Recomandare
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Recomandare

Buna ziua
Sunt absolvent de drept, si ma pregatesc pentru admiterea in avocatura.
Sunt interesata, in afara materialelor de studiu analizate in cadrul facultatii, ce alti autori sa am in vedere, in principal fac referire la drept procesual civil, drept procesual penal.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: D-ele-A , utilizator 20:23, 14 Februarie 2012
La drept procesual civil va recomand
Mihaela Tabarca - Drept procesual civil. Vol.I - II;
Gabriel Boroi, V.M. Ciobanu,Traian Cornel Briciu - Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila. Editia a V-a
iar la drept procesual penal
I. Neagu - Tratat de procedura penala. Partea generala
I. Neagu - Tratat de procedura penala. Partea speciala
Mihail Udroiu - Procedura penala. Partea generala. Partea speciala.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2012 marinescum marinescum Va rog frumos poate sa imi spuna cineva bibliografia la toate cele 4 materii ce se vor da la examen? va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Ce carti mai sunt de referinta la intrarea in barou? CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 eu am terminat facultatea in 2001 am facut o pauza mare si as dori sa ma pregatesc ptr admiterea in avocatura in oct 2012 insa efectiv nu stiu care sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2012 ardeleanradualexandru ardeleanradualexandru Salut ! Care sunt cartile dupa care imi sugerati sa ma pregatesc pentru admiterea in barou ? :D.... Am cateva dar nu stiu daca sunt destul de bune ... ms ... (vezi toată discuția)