am si eu o intrebare. Am primit certificatul de inregistrare pentru intreprindere individuala, activitatea principala fiind conform codului caen 4711-comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun. Acest cod imi permite si vanzarea produselor nealimentare? spre exemplu textile, plastice, etc. sau trebuia sa cer cod caen separat, ca si activitate secundara?
eu am mentionat la ONRC cand am depus dosarul ca vreau sa vand si produse nealimentare si mi s-a spus ca sub codul 4711 intra tot, adica nu am nevoie de o autorizare separata.
Acum am certificatul doar pentru codul 4711..........
Daca vanzarea predominanta este de produse alimentare, bauturi si tutun si aveti produse nealimentare in cantitati evident mai mici au dreptate, insa din experienta va spun ca ar fi bine sa fiti autorizat pentru orice produse ar fi posibil sa vindeti in magazin.
Insa daca veti avea doar cateva sortimente de alte produse decat cele cuprinse in 4711 (de exemplu acele produse din plastic, imbracaminte sau cosmetice) va este suficient acest cod.
Este necesar conform legii cod CAEN pentru orice tip de activitate ce o desfasurati. Nu va jucati, nu mergeti ce mi-a spus unul sau altul, ca altfel la primul control riscati sa aveti probleme. Am avut cazuri care intr-adevar au avut mari probleme. Analizati-va bine activitatea si cel putin aici sa fiti acoperit.
Informatii utile
aida85
as dori sa deschid un srl si as dori sa vand,produse alimentare,nealimentare,bauturi,tutun,legume si fructe si as dori sa stiu ce coduriCAEN TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)