avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare la mostenire

Sunt urmarita de un excroc , si nu doresc sa mai fiu mostenitoarea mamei mele, fapt care l-ar bucura! Ce trebuie sa fac? .Pot semna eu vreun act de renuntare, trebuie ea sa faca vreun act de dezmostenire, un testament sau vreun act de vanzare- cumparare?
Multumesc anticipat pentru sfat!

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire anonim anonim Sunt urmarita de un excroc , si nu doresc sa mai fiu mostenitoarea mamei mele, fapt care l-ar bucura! Ce trebuie sa fac? .Pot semna eu vreun act de renuntare, ... (vezi toată discuția)
Renuntare la drepturi succesorale Lacra40 Lacra40 suntem doua surori si mama. tatal a murit si am facut succesiunea dupa el. mama traieste, iar eu doresc sa cedez drepturile mele succesorale sorei mele, ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie? mirey32 mirey32 Buna ziua! Am cumparat o casa si, din motive personale, am trecut-o pe numele mamei mele. In decursul acestui an vrem sa trecem casa pe numele fiului nostru ... (vezi toată discuția)