avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1852 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CONTRIBUTII 2012 - CONTRACT CIVIL - PENSIONAR
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CONTRIBUTII 2012 - CONTRACT CIVIL - PENSIONAR

Ce contributii este obligat sa plateasca un pensionar angajat in cadrul unui CAR in baza unui contract civil (functia presedeinte) si ce declaratii trebuie depuse la fisc?
Pana acum am platit impozit pe venituri din contracte civile, 16% (pentru care am depus lunar declaratia 100) si contibutia la casa de asigurari de sanatate de 5,5% (pentru care am incheiat un contract). Doresc sa stiu daca este bine ce am facut pana acum, daca nu cum trebuie sa procedez?
In asteptarea unor raspunsuri cat mai rapide va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Contributie angajator ceapraga ceapraga Administratora noastra a fost angajata cu conventie civila. In momentul de fata are contract de munca. Cenzora are contract de mandat. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Pfa frizer picli2001 picli2001 Buna dimineata. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: tatal meu este frizer (mentionez ca este pensionat de limita de varsta), are un pfa si a auzit ca ... (vezi toată discuția)
O ultima informatie despre obligatiile fiscale ale asociatilor de proprietari sommyint sommyint In documentarul de mai jos, Directia Generala a Finantelor Publice informeaza contribuabilii - asociatii de proprietari - cu privire la obligatiile fiscale ... (vezi toată discuția)