avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012 - autor Drept civil Succesiuni
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012 - autor Drept civil Succesiuni

buna. sunt noua pe forum. sunt hotarata sa dau examenul pt admitere la inm anul asta. m-am apucat de invatat dar am o dilena.... nu stiu ce autor este mai bun pentru 'drept civil.succesiuni' din caritile aparute in conformitate cu noul cod civil. ma ajuta cineva? :sorry:
Cel mai recent răspuns: OvidiuDanut , utilizator 09:35, 5 Aprilie 2012
Curs de Drept civil-Succesiuni (cf. Noului Cod Civil) semnat de prof. Liviu Stanciulescu.
(este in curs de aparitie)
Buna tuturor,
Intrebarea mea este referitoare la obligatii, majoritatea invatati dupa Constantin Statescu, Corneliu Birsan - "Drept civil. Teoria generala a obligatiilor "
Eu obligatiile le invat din Filipescu.Lucrarea de licenta am avut-o tot din obligatii si am facut-o dupa acelasi autor si nu am avut probleme.
lala_larisa a scris:

buna. sunt noua pe forum. sunt hotarata sa dau examenul pt admitere la inm anul asta. m-am apucat de invatat dar am o dilena.... nu stiu ce autor este mai bun pentru 'drept civil.succesiuni' din caritile aparute in conformitate cu noul cod civil. ma ajuta cineva? :sorry:

succesiunile se dau din vechiul cod!!!!!!!
Buna ziua!

Ca sa nu mai deschid un subiect pe aceeasi tema, imi prezint problema in acest topic:

Sunt student in anul III al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Intentionez sa dau admitere la INM, dar asta se va intampla in 2013. Pana atunci insa, am un examen de Drept Civil.Succesiuni pentru care as vrea sa ma pregatesc cat mai bine posibil.

Intrebarea mea este urmatoarea: care dintre cartile aparute pana in prezent este mai buna si imi va fi utila atat pentru examenul din acest semestru cat si pentru cel de admitere la INM?

Dintre informatiile pe care le am, alegerea ar fi undeva intre: Liviu Stanciulescu - Curs de Drept Civil.Succesiuni (Ed.Hamangiu) si Dumitru C. Florescu - Dreptul Succesoral (Ed.Universul Juridic)

Orice sugestie este apreciata! Valabil si pentru nominalizarea altor autori!

:bow:

Alte discuții în legătură

Examen barou 2012 Andreea Necula Andreea Necula Buna!Ma poate ajuta si pe mine cineva cu bibliografia pentru examenul de admitere in profesia de avocat stagiar,??intentionez sa dau in anul 2012si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters257303 ContSters257303 Buna ziua! Am terminat anul 3 la drept si as dori ca anul viitor sa sustin examenul de admitere la INM. Am vazut tematica si bibliografia de anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 Joceline Joceline :help:Care ar putea fi cei mai indicati autori dupa care sa invatam la inm ? ;) :training: (vezi toată discuția)