avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012 - autor Drept civil Succesiuni
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012 - autor Drept civil Succesiuni

buna. sunt noua pe forum. sunt hotarata sa dau examenul pt admitere la inm anul asta. m-am apucat de invatat dar am o dilena.... nu stiu ce autor este mai bun pentru 'drept civil.succesiuni' din caritile aparute in conformitate cu noul cod civil. ma ajuta cineva? :sorry:
Cel mai recent răspuns: OvidiuDanut , utilizator 09:35, 5 Aprilie 2012
Problema este urmatoarea. Tu acum dai din vechiul C.C. pe cand la anul este foarte probabil sa se dea admitere din N.C.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen barou 2012 Andreea Necula Andreea Necula Buna!Ma poate ajuta si pe mine cineva cu bibliografia pentru examenul de admitere in profesia de avocat stagiar,??intentionez sa dau in anul 2012si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters257303 ContSters257303 Buna ziua! Am terminat anul 3 la drept si as dori ca anul viitor sa sustin examenul de admitere la INM. Am vazut tematica si bibliografia de anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 Joceline Joceline :help:Care ar putea fi cei mai indicati autori dupa care sa invatam la inm ? ;) :training: (vezi toată discuția)