Din aprilie anului 2007 încerc sâ clarific situatia mea.
Am depus în aprilie 2007 o cerere privind clarificarea cetâteniei mele, de fapt clarificare dacâ mai existâ cetâtenia românâ sau nu.
Am trimis copii dupâ toate acte pe care le detin la ambasada Romaniei la Berlin. Totodatâ am plâtit si taxa consularâ cerutâ, 60,00 €. Am încercat de nenumârate ori sâ intru în contact telefonic cu ambasadâ, am scris scrisori sâ-mi dea mâcar un numâr de înrecistrare. Nu am rezolvat nimic. La începutul luni marti 2008 mi s-a comunicat la telefon câ actele mele s-au pierdut. Deci am luat-o de la capât. Iarâsi am trimis copii dupâ toate acte la ambasada din Berlin si de atunci iarâsi astept. Dacâ, din întîmplare, se prezintâ cineva la telefonul ambasadei, persoana respectivâ nu are habar de nimic.
Vâ rog foarte mult, dacâ stie cinava cui mâ pot adresa, cine coordoneazâ activitâtiile ambasadelor. Sau cum sâ procedez ca sâ mi se ateste dacâ cetâtenia românâ mai existâ sau nu.
Multumesc anticipat tuturor .
Puteti face o reclamatie la ministerul de externe, insa aceasta nu va rezolva problema dvs. cel mai bine e sa mandatati pe cineva care sa se ocupe de acest caz.
Cred ca ar fi bine pentru clarificarea situatiei dumneavoastra, sa mandatati pe cineva care sa va reprezinte, asa cum a spus si doamna avocat.Singur, fara cunostinte de specialitate, nu ve-ti izbuti.
Casatorie
Daize86
Sunt cetatean strain si ma insor in cateva luni. Intrebarea mea este: care sunt actele necesare pentru incheierea casatoriei? nu avem ambasada aici in ... (vezi toată discuția)