avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

auto

am achizitionat o masina dacia logan din anul 2008 si trebuie sa imi scoata certificatul fiscal! ce se intampla daca nu pot ajunge la timp sa o imatriculez,am inteles ca certificatul fiscal este valabil o luna! daca o inscriu dupa ce trece luna primesc amenda?, trebuie sa cer alt certificat fiscal vanzatorului? si unde ar trebuie sa merg ca sa pot inscrie masina? multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:30, 18 Februarie 2012
termenul legal de finalizare inmatriculare este de 30 de zile de la data incheierii documentului de achizitie
Neincadrarea in termenul legal ,va obliga la reluarea procedurii
inmatricularea vehiculului se realizeaza la serviciul specializat=inmatriculari auto,din cadrul SPR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)