avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... sinteze admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

sinteze admitere barou

Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com
Va multumesc tuturor !
Bafta multa!
luati-le cu mari rezerve!
Baza sta in toate cartile pe care le avem fiecare(Deak, Ciobanu, etc) dar atunci cand vrei sa inveti ceva mai repede, sau iti displace un anume subiect arunci un ochi pe sinteze, pe cod si nu mai esti nevoit sa te chinui sa treci prin toate cartile pentru sinteza subiectului respectiv. Cel putin asa gandesc eu. :)
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2009
Hai-Hui, utilizator
Rog mult pe cine are sintezele sa mi le trimita si mie pe adresa danielro72@gmail.com
Multumesc foarte mult!

Poate aveti si niste idei cum se pot invata mai eficient?...
check mail
Daca se poate un forward catre ursu.mihai.mail@gmail.com
Multumesc...

Alte discuții în legătură

Sinteze admitere barou GRIGORETA GRIGORETA Buna , Va rog foarte mult sa imi trimiteti si mie sintezele de admitere in barou pe adresa : grigoreneluta@yahoo.com Va multumesc anticipat si va urez bafta ... (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou sena sena Va rog sa ma ajutati sa obtin sintezele pentru admitere. Adresa mea este sena_cbln@yahoo.com Va multumesc tuturor! Bafta multa! (vezi toată discuția)
Admitere barou 2008! eliza_pasat eliza_pasat Va rog sa-mi trimiteti si mie sintezele pentru examenul de admitere in barou....pe adresa eliza_pasat@yahoo.com. Va multumesc. (vezi toată discuția)