avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PROGRAMUL DE LINISTE LA BLOC
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PROGRAMUL DE LINISTE LA BLOC

AS VREA SA STIU DACA PROGRAMUL DE LINISTE E DE LA22-8 ATUNCI CE NE FACEM IN TIMPUL ZILEI CAND VECINI PUN MUZICA TARE SI COPII NU MAI POT INVATA?
Cel mai recent răspuns: proprietaru , utilizator 13:36, 16 Februarie 2012
Programul de liniste e stabilit intre orele 22,00-8,00 si 13,00-14,00.
Acesta e stabilit de legea nr.153 / 12.07.2010 privind modificarea Legii nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
este greu de dovedit incalcarea legii,chiar si noaptea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie - ore de liniste Dorinageorge Dorinageorge Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista o lege cu orele de liniste la Asociatie de Proprietari,si ce interval orar este. Multumesc. (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii - interval orar Larisa-Lory Larisa-Lory Exista in legea asociatilor de proprietari stipulat intervalul orar in care sa nu se faca lucrari de reabilitare in apartament.? Daca da as dori sa stiu legea ... (vezi toată discuția)
Program de liniste geneva geneva Exista cadru legislativ pt reglementarea orelor de liniste in bloc? Daca da, care este? Dar pentru proprietarii care detin caini si trebuie sa achite o cota ... (vezi toată discuția)