avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită acte de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

acte de executare silita

Daca am desfiintat prima publicatie de vanzare dintr-un dosar de executare silita imobiliara,poate continua executarea ?Mentionez ca s-au facut cam 7 licitatii pana acum.Multumesc anticipat pentru raspunsuri!!!
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 20:43, 23 Februarie 2012
Atata timp cat instanta de judecata nu a dispus hotarare irevocabila de suspendare a executarii silite executorul bancar/judecatoresc cu scopul legitim de respectare si de executare titlu exeutoriu,are dreptul sa desfasoare procedura si termenii legali necesari licitatiilor de vanzare
Multumesc de raspuns!
cred ca nu ati inteles intrebarea!
Dosarul de executare este o "varza",am inceput sa desfiintez actele de executare silita:prima publicatie de vanzare.Neavand prima publicatie,cum respecta procedura de executare silita.Sper sa obtin si desfiintarea celei de a doua si tot asa pana la ultima!
....cum poate sa mai faca executare silita?
Din cate stiu eu incuviintarea silita nu poate incepe fara incuviintare de incepere a executarii silite data de instanta de judecata unde aveti domiciliu.Deci eu inteleg ca aveti cel putin o contestatie inaintata in instanta.Ca sa opriti executarea trebuie sa inaintati si o cerere de suspendare a executarii silite.Ptr. asta trebuie sa achitati taxa de timbru de 10 % din valoarea sumei contestate.Succes.
...multumesc!dar nu asta am intrebat!

Alte discuții în legătură

Instiintare de la executor getuta getuta Dupa ce-am depus la instanta a doua contestatie la executare, deoarece executorul nu respecta sentinta definitiva si irevocabila data la prima contestatie, si ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor,urgent!!! mdcc mdcc cum poate continua executarea silita a unei banci pentru un credit ipotecar acordat unei societati care a intrat in insolventa(momentan s-a deschis procedura ... (vezi toată discuția)
Executare silita-publicatie vanzare mariamn mariamn Daca un imobil este supus executarii silite si scos la vanzare, unde trebuie sa apara Publicatia de vanzare si de catre cine? Numai de catre executor ... (vezi toată discuția)