avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 18 / 2009 reabilitare termica a locuintei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 18 / 2009 reabilitare termica a locuintei

Asociatia de locatari a blocului in care locuiesc a depus la primarie dosarul pentru aprobarea reabilitarii termice a scarii prin intermediul Legii 18 /2009. Deoarece costurile ce se vehiculeaza ca va trebui sa le suport pentru aceste lucrari de izolatie mi se par foarte mari eu nu sunt de-acord cu acest program ales de vecinii mei (19 din 21). Exista posibilitatea sa fiu obligat de catre asociatie / primarie sa suport aceste costuri chiar daca nu sunt de-acord cu izolarea?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:19, 17 Februarie 2012
Da,sunteti obligat sa platiti cheltuielile cu reabilitarea partilor comune. Sa stiti in in anumite localitati/sectoare ale capitalei reabilitarea este gratuita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea termica a acoperisului catalinmos catalinmos Buna ziua, Locuiesc in Brasov, intr-un bloc cu 4 etaje si 2 scari, un total de 35 de apartamente si din nefericire, locuiesc la etajul 4. S-a inceput ... (vezi toată discuția)
Terasa bloc ellein ellein locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu trei nivele.blocul a fost acoperit cu tabla,dar in urma lucrarilor de reabilitare termica incepute in iarna anului ... (vezi toată discuția)
Autorizatie izolatie exterioara sector 3 doru6 doru6 Ma intereseaza si pe mine sa-mi izolez termic apartamentul proprietate persoanala localizat in sectorul 3. Blocul in care locuiesc este de 4 etaje si eu doresc ... (vezi toată discuția)