avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reziliere contract

Cum pot rezilia un contract cu un operator de telefonie mobila cand prin act aditional incheiat (si insuficient studiat)platesc dublu fata de vechiul contract,fara a plati toate pretentiile lor?X-(
Cel mai recent răspuns: Dorel Dulau , Consilier juridic 12:32, 17 Februarie 2012
Domnule Stefan! Studiati atent conditiile de reziliere din contract sau din actul aditional. Daca nu va puteti prevala de nici unul din clauzele prevazute, singura solutie este instanta de judecata. Insa pentru a putea obtine rezilierea contractului in instanta fara plata unor daune interese trebuie sa demonstrati ca la incheierea ACTULUI ADITIONAL ati fost indus in eroare cu privire la clauzele contractuale! SUCCES!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pact comisoriu luminel luminel Se incheie un contract de inchiriere pe o perioada de 3 ani intre proprietar, SC X SRL si chirias SC Y SRL. Chiriasul foloseste 3 luni spatiul dupa care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange sarmasanca sarmasanca se poate rezilia un contract de telefonie mobila Orange persoana juridica, chiar daca mai avem perioada de contract? Si in ce conditii se poate rezilia. (vezi toată discuția)
Ajutor in cazul deturnarii unui contract comercial Dan Stăicuț Dan Stăicuț In urma cu cateva luni, am incheiat un contract de prestari de servicii pentru constructia unei case, in calitate de prestator, cu o persoana fizica. La circa ... (vezi toată discuția)