avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA,II sau AF pentru activitatea de comert
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA,II sau AF pentru activitatea de comert

Vreau ca pe viitor sa desfasor o activitate de comert cu amanuntul(produse alimentare si nealimentare) intr-un chiosc unde sa imi angajez sotia si daca va fi necesar si o alta persoana.Mentionez ca eu sunt angajat cu contract de munca ca lucrator comercial.Pana sa iau legatura cu un contabil as dori sa imi spuneti ce ar fi mai bine sa infiintez si de ce.
VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 17 Februarie 2012
A.F nu pot angaja terte persoane .... numai PFA si I.I.

G H I D privind documentele necesare pentru înregistrarea şi autorizarea comercianţilor
persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, şi întreprinderi familiale
PFA
[ link extern ]

persoane fizice titulari ai întreprinderilor individuale
[ link extern ]

intreprinderi familiale
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa poate avea angajati? cercetasa cercetasa sotul meu are un pfa pe un contract de inchiriere spatiu la un vecin in curtea lui, avand un atelier de termopane as vrea sa deschidem un swourum intr o ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)