avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cumparare locuinta din fondul statului de catre chirias
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cumparare locuinta din fondul statului de catre chirias

Inainte de anul 1995 a locuit intr-un imobil din fondul de stat ,in anul 2010 a fost evacuat printr-o sentinta pe care proprietarul de drept a revendicat-o.
instanta a decis ca chiriasului sa i se atribuie o noua locuinta din fondul de stat pe motiv ca a indeplinit conditiile de bun platnic.....locuinta care s-a atribuit insa in conditii dezastruase...lipsa curent,amenajari etc.Chiriasul a reabilitat locuinta ,si a depus cerere in vederea cumpararii insa a fost respins pe motiv ca locuinta care i s-a atribuit nu o poate cumpara ca acesta nu locuieste inainte de anul 1996 ci din 2010.
Ma intreb daca este veridic ce arata primaria in conditiile in care chiriasul are COntinuitate acesta parasind primalocuinta atribuita in baza unei sentinte.....

Alte discuții în legătură

Oug 40 din 1999 ContSters54572 ContSters54572 În prezent, chiriaşul cumpărător căruia i s-a desfiinţat contractul în urma promovării de către fostul proprietar a unei acţiuni în revendicare, mai ... (vezi toată discuția)
Intrebare gianialex-nicoleta gianialex-nicoleta sunt al treilea proprietar al unei case cu legea 112,dar care nu s-a revendicat,va rog sa imi spuneti daca cu terenul aferent casei in suprafata de 66 mp,pe ... (vezi toată discuția)
Actiune de evacuare georgianne georgianne Buna ziua, As dori va rog daca ma puteti lamuri, sunt aproape disperata. Am divortat si am o sentinta de partaj definitiva si irevocabila prin care mi se ... (vezi toată discuția)