avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 394

Am gresit si am trimis d 394 si luna aceasta pentru luna ianuarie cu toate ca sunt platitor de tva trimestrial, bine ca in recipisa mi s-a spus ca sunt erori de validare pentru ca sunt platitor de tva trimestrial ,banuiesc ca va trbui sa o depun cum este corect in aprilie
Cel mai recent răspuns: jade_0923 , utilizator 06:12, 19 Februarie 2012
Asteptati si verificati starea declaratiei dupa prelucrarea acesteia de catre ANAF.
Vedeti care este mesajul care va fi afisat vis a vis de declaratia depusa de Dvs.
Buna dimineata,
A fost mesaj pe recipisa (dupa ce s-a incarcat declaratia pe site) sau a fost mesaj de eroare la depunerea ei? Pentru ca daca mesajul de eroare a a parut cand doreati incarcarea acesteia pe site, atunci declaratia nu s-a depus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent---eroare d394 gina.lucia gina.lucia Va rog...urgent am nevoie de ajutor ca nu stiu ce sa fac. La decl 394 imi da umr eroare : Au fost identificate urmatoarele ERORI: E: op1 (13) sectiune op11 ... (vezi toată discuția)
Lista mesaje pagina internet anaf tuilleries tuilleries Buna ziua! V-as ruga sa imi specificati unde anume gasesc, pe pagina de internet a ANAF, lista mesajelor primite de catre cei care depun on-line declaratii.Nu ... (vezi toată discuția)