avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 394

Am gresit si am trimis d 394 si luna aceasta pentru luna ianuarie cu toate ca sunt platitor de tva trimestrial, bine ca in recipisa mi s-a spus ca sunt erori de validare pentru ca sunt platitor de tva trimestrial ,banuiesc ca va trbui sa o depun cum este corect in aprilie
Cel mai recent răspuns: jade_0923 , utilizator 06:12, 19 Februarie 2012
Asteptati si verificati starea declaratiei dupa prelucrarea acesteia de catre ANAF.
Vedeti care este mesajul care va fi afisat vis a vis de declaratia depusa de Dvs.
Buna dimineata,
A fost mesaj pe recipisa (dupa ce s-a incarcat declaratia pe site) sau a fost mesaj de eroare la depunerea ei? Pentru ca daca mesajul de eroare a a parut cand doreati incarcarea acesteia pe site, atunci declaratia nu s-a depus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent---eroare d394 gina.lucia gina.lucia Va rog...urgent am nevoie de ajutor ca nu stiu ce sa fac. La decl 394 imi da umr eroare : Au fost identificate urmatoarele ERORI: E: op1 (13) sectiune op11 ... (vezi toată discuția)
Lista mesaje pagina internet anaf tuilleries tuilleries Buna ziua! V-as ruga sa imi specificati unde anume gasesc, pe pagina de internet a ANAF, lista mesajelor primite de catre cei care depun on-line declaratii.Nu ... (vezi toată discuția)