avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti care sunt pasi de urmat pentru infiintarea unui PFA si ce documente sunt necesare. Pe internet am tot cautat si nu am gasit nimic care sa ma ajute..

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:27, 19 Februarie 2012
Documentelele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanelor fizice autorizate le gasiti aici:
[ link extern ]


Ghid util pentru infiintare PFA si Intreprindere Individuala
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de infiintare pfa activitate comert acdo acdo as dori sa imi spuneti care sunt pasii care trebuie sa ii urmez pentru a infiinta un pfa, ( un magazin mixt) si ce trebuie sa fac dupa aceea pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Creare pfa in timpul concediului pentru cresterea copilului Marta0000 Marta0000 Bună, Pana mai recent stiam ca nu exista posibilitatea ca un parinte aflat in concediu pentru cresterea copilului sa realizeze venituri suplimentare supuse ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet individual prestari servicii stefan_caramizoiu stefan_caramizoiu Buna ziua, am si eu o intrebare. Vreau sa-mi infiintez un cabinet individual care se va ocupa cu consultanta, comercializare produse IT, hardware/ ... (vezi toată discuția)