avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... firma SRL ID pentru cetateni straini
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

firma SRL ID pentru cetateni straini

Este permis unei persoane care are cetatenia austriaca sa infiinteze o firma de tip SRL ID in Romania?
Apoi are dreptul de a se inscrie in Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri (daca e cetatean austriac) ?
Precizez ca persoana in cauza a avut cetatenie romana pana in anul 2009.
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2012
grinnyi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 09:53, 20 Februarie 2012
Detalii si raspuns la intrebarea dvs gasiti aici:
[ link extern ]
Danacj se duce mai departe, si va spune un da implicit cu spunerea a cerintelor. Daca are capacitate deplina de exercitiu, ce se regula prin legea interna din austria, este clar ce o poate infiinta Altfel ar fi impotriva egalitate de tratament cetatenilor comunitare intr-o piata unica, cazul dv,fiind cetatean austriac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare srl pentru servicii, neplatitor de tva. An.Dumi An.Dumi Buna seara, as dori sa va intreb, in cazul in care doresc sa imi infintez un SRL pentru prestari servicii, neplatitor de TVA, stiti cumva cat ar costa si ... (vezi toată discuția)
Facilitati firme nou infiintate ancaciu ancaciu ce facilitati au firmele nou infiintate :impozit pe profit ,viramente salarii (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri 2011 Ing3ras Ing3ras In cazul in care \"am\" o firma cu un prieten, imi mai pot face inca o firma prin programul \"Fonduri europene pentru tineri 2011 \" ? Sau cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)