avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare diferenta taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare diferenta taxa auto

Se poate recupera diferenta pentru un autovehicul inmatriculat dupa 2008 daca a fost vandut?Daca pot prezenta documentele originale ar trebui sa mi se poata restitui diferenta,nu?
Cel mai recent răspuns: bogdan31 , utilizator 05:36, 7 Martie 2012
Poate recupera taxa cel care a platit-o.
Eu sunt cel care a platit-o deci as putea sa recuperez diferenta daca am vandut masina.
Daca aveti toate actele care se cer da.
Imi cere certificatul de inmatriculare si cartea in original...
visy199 a scris:

Imi cere certificatul de inmatriculare si cartea in original...

Un raspuns daca se poate?

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am aflat faptul că se restituie sumele reprezentand ... ionutalex86 ionutalex86 Buna seara. Am aflat faptul că se restituie sumele reprezentand taxa de poluare a autovehiculului publicata in oug 93/2022. Intrebarea mea este : Mai pot ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)