Buna seara. Am aflat faptul că se restituie sumele reprezentand taxa de poluare a autovehiculului publicata in oug 93/2022.
Intrebarea mea este :
Mai pot recupera taxa daca nu mai sunt proprietarul masinii ? Detin copii de pe talonul si cartea masinii in cauză , copie de pe chitanta taxei de pouare.
Am fost la cei de la anaf sa depun cererea si doamna de la ghiseu mi-a zis ca daca nu mai sunt proprietar al autoturismului si daca nu am cartea in original si talonul nu se poate restitui. Este adevarat? Exista o portita ptr a recupera aceasta taxa daca nu mai sunt proprietar ?
Va multumesc pentru atentia acordata
Nu este adevărat, recuperarea taxei nu e condiționată de calitatea de proprietar în prezent.
V-a înregistrat cererea? Dacă nu, mergeți din nou și insistați s-o facă.
Nu a vrut sa-mi inregistreze cererea deoarece nu am avut acte doveditoare care sa arate ca inca mai sunt proprietarul auto ptr care s-a platit taxa. Am insistat si degeaba. Mi-au cerut si cartea si talonul masini in original
Restituire taxa auto
Kahlya
Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)