avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Putina indrumare va rog: am probleme cu proprietarii; ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Putina indrumare va rog: am probleme cu proprietarii; in ce forum postez?

Locuiesc in chirie si am diverse probleme cu proprietarii, in ce categorie din "Discutii juridice" trebuie sa postez ? Multumesc anticipat.#-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:05, 20 Februarie 2012
Postati problema in discutie in forumul Drept civil

:luck:
In raport de "problema" avand in vedere ca precizati ca si parte proprietarii,puteti posta subiectul dvs si la sectiunea "Asociatii de proprietari"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce subcategorie din categoria discuții juridice se poate publica subiect/întrebare /conținut despre legislația româneascã? lipsește subcategorie : legislația româneascã!? Popescu2012 Popescu2012 Portalul instanțelor de judecată. Lege. Norme de aplicare. Garanții pentru Informaţii detaliate despre dosare postate pe portalul instanțelor ... (vezi toată discuția)
O lista cu lucruri de modificat in forum Alin Popescu Alin Popescu Scuze pentru tacerea din ultima vreme. Am fost cu totii prinsi cu dezvoltarea unor alte sectiuni Avocatnet.ro. Incepand de saptamana viitoare, insa, vine ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari bunuri mobile kappauser kappauser Asociatia de proprietari. Care este actul legislativ care reglementeaza o asociatie de proprietari de alte bunuri in speta bunuri mobile, cum ar fi o masina, ... (vezi toată discuția)