avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa comert produse handmade
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa comert produse handmade

Buna ziua, am o pasiune anume crearea de produse handmade si as dori sa stiu daca pentru a -mi infiinta un magazin pe anumite site-uri care promoveaza produsele mele , eu fiind persoana fizica neautorizata, in schimbul platii unei taxe lunare ma aflu in legalitate sau nu?Mentionez ca pentru a fi PFA cred ca ar trebui sa am o activitate lunara sustinuta , dar eu daca realizez lunar 4 produse e imperios neceasar sa fiu PFA sau pot vinde pe aceste site-uri liber?Mai ales ca nu se incheie contracte de colaborare sau comision cu firma care asigura vanzarea de produse online si le promoveaza?As dori sa stiu ptr ca as vrea sa fac lucrurile legal.=D>

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Colaborare comerciala cu persoane neautorizate ismi3ismi ismi3ismi Doresc sa deschid magazin de desfacere cu specific de obiecte confectionate manual (handmade),in care sa am vanzatoare.Spatiul comercial il voi ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu persoane neautorizate ismi3ismi ismi3ismi Doresc sa deschid magazin de desfacere cu specific de obiecte confectionate manual (handmade),in care sa am o vanzatoare. 1) Pot sa infiintez intrepr. ... (vezi toată discuția)