avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general colaborare comerciala cu persoane neautorizate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

colaborare comerciala cu persoane neautorizate

Doresc sa deschid magazin de desfacere cu specific de obiecte confectionate manual (handmade),in care sa am vanzatoare.Spatiul comercial il voi inchiria.

1) Pot sa infiintez intrepr. individuala sau trebuie neaparat Srl ?
2) Deoarece persoanele cu care voi colabora (mesteri populari, mestesugari, studenti, etc.) sunt persoane neautorizate, cum pot rezolva partea de contabilitate in acest caz?Mentionez ca as dori ca introducerea obiectelor in magazin sa se poata face contra unei taxe lunara fixa .Se poate asa ,sau este necesar neaparat contra comision de vanzare?

Ce acte trebuie sa intocmesc cu aceste persoane neautorizate, asa incat totul sa fie legal ?

Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 09:53, 14 Octombrie 2009
Cam suna a consultanta, intrebarile dvs.!Cel mai bine este sa functionati ca persoana autorizata(PFA) dar nu cred ca puteti angaja salariati.Persoanele care realizeaza venituri, trebuie sa fie persoane autorizate(obligatoriu) inregistrate la finante.Iar modalitatea de colaborare o veti stabili dvs.(comision ...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare cu persoane neautorizate ismi3ismi ismi3ismi Doresc sa deschid magazin de desfacere cu specific de obiecte confectionate manual (handmade),in care sa am o vanzatoare. 1) Pot sa infiintez intrepr. ... (vezi toată discuția)
Subiect: colaborare cu persoane neautorizate ismi3ismi ismi3ismi Doresc sa deschid magazin de desfacere cu specific de obiecte confectionate manual (handmade). Deoarece persoanele cu care voi colabora(in principal ... (vezi toată discuția)
De ce am nevoie pentru confectionarea si comercializarea produselor de artizanat danyab danyab Buna seara, am o pasiune pentru confectionarea produselor de artizanat si de ceva timp m-am gandit sa transform totul intr-o mica afacere. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)