avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Subiect: colaborare cu persoane neautorizate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Subiect: colaborare cu persoane neautorizate

Doresc sa deschid magazin de desfacere cu specific de obiecte confectionate manual (handmade).
Deoarece persoanele cu care voi colabora(in principal studenti) sunt persoane neautorizate,cum pot rezolva partea de contabilitate in acest caz?Ce acte trebuie sa intocmesc cu aceste persoane neautorizate,asa incat totul sa fie legal?Nu vreau sa angajez,pt ca sunt PFA.
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 14:24, 28 Octombrie 2009
Intocmiti contract de colaborare cu acele persoane . In baza contractului de colaborare, va puteti deconta cheltuielile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare cu persoane neautorizate ismi3ismi ismi3ismi Doresc sa deschid magazin de desfacere cu specific de obiecte confectionate manual (handmade),in care sa am o vanzatoare. 1) Pot sa infiintez intrepr. ... (vezi toată discuția)
Colaborare comerciala cu persoane neautorizate ismi3ismi ismi3ismi Doresc sa deschid magazin de desfacere cu specific de obiecte confectionate manual (handmade),in care sa am vanzatoare.Spatiul comercial il voi ... (vezi toată discuția)
Magazin online MariaPostolache MariaPostolache Buna ziua. De aproape doi ani vand bijuterii handmade pe diferite platforme din afara. Acest hobby in momentul de fata imi permite lejer sa renunt la ... (vezi toată discuția)