cristinacrivat a scris:
Doamna Gabriela Pintea, din pacate, nu imi permit decat sa interpretez pana unde imi permite legiuitorul.
Tocmai, ca ati distins acolo unde legea nu distinge. Reiau, desi mi se pare ca suntem in plin teatru al absurdului.
Ati precizat in primul mesaj, facand trimitere la art. 45, alin. (1) din Legea nr. 188/1999, ca:
-se deleaga doar o parte din atributii. Nu exista prevedere legala in acest sens.
-ca scopul delegarii atributiilor este buna functionare a institutiei. Nu exista prevedere legala in acest sens.
-ca atributiile se deleaga pe o perioada relativ scurta de timp. Nu exista prevedere legala in acest sens.
Asa cum a spus si initiatorul acestei discutii, atributiile se deleaga
toate, pe perioade
nedeterminate de timp, ceea ce nu poate conduce decat la ideea ca deconcentratele si autoritatile publice de interes local
functioneaza foarte prost, nu bine. Si vor continua sa functioneze foarte prost atata timp cat va continua politica de inlocuire doar a unui angajat din 7 care parasesc sistemul public, politica inceputa in 2009, daca nu ma insel.
Daca reveniti cu un raspuns, va rog sa faceti referire la prevederi legale care sa sustina ceea ce ati scris in mesajul la care am raspuns initial.