avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Doua amenzi la distanta de 58 km in numai 6 minute
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Doua amenzi la distanta de 58 km in numai 6 minute

Salutare,
Va cer ajutorul in aceasta problema. Pe data de 14.07, ora 17:58, am fost depistat la Barcanesti, la km.52, cu viteza de 85km/h. Aceasta amenda mi-a venit luna trecuta, amenda pe care am si platit-o. Azi mi-a venit o alta amenda pentru ca am fost depistat la Comarnic, la km.110, tot pe data de 14.07, ora 17:52, cu viteza de 93km/h.
Cum este posibil sa strabat 58km in numai sase minute tinad cont ca am doar un Peugeot 206?
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: tu 22 tu , utilizator 00:05, 12 Noiembrie 2008
S-a transformat Peugeot-ul in avion. :D
Pai contestati noua amenda. Aratati ca la ora aia erati la 60 de km distanta.
N-am nici timp nici nervi sa ma plimb prin tribunale pentru un milion. Am alta idee, in situatia de fata l-am depasit pe tipul prins cu 500km/h prin localitate, conform calculelor mele ar fi trebuit sa merg cu 580 hahaha. Probabil ca am sa dau de treaba presei.
contrax a scris:

N-am nici timp nici nervi sa ma plimb prin tribunale pentru un milion. ...

imi pare rau ca va spun,dar faceti mare greseala gandind astfel,prin aceasta afirmatie dvs practic inchideti ochii asupra unei nedreptati facute asupra dvs de catre un angajat,al unei institutii publice,pe care dvs il platiti din buzunar,poate chiar prin acel milion de care vorbiti,ca sa isi faca treaba cum trebuie ci nu sa isi bata joc.

..avand in continuare ”mentalitatea asta de roman”,de a ne lasa calcati in picioare,nu vom reusi sa schimbam nimic in tara asta,insa ne plangem si cerem sfaturi cand ne lovim de astfel de situatii...

FACETI CONTESTATIE,IN CAZUL DVS NU TREBUIE SA VA PREZENTATI DECAT LA CATEVA TERMENE 1-2 CEL MULT...si stiu de ce spun asta !!! ;)
Faceti contestatie si cereti dovezile pentru ambele contraventii.
ing. Ioan Ciobanu
Din punctul meu de vedere trebuie neapărat să faceţi contestaţie în termenul legal împotriva celui de al doilea proces verbal de contravenţie! Altfel...până una, alta sunteţi bun de plată...
ªi apropo....:)) felicitări pentru recordul stabilit de a parcurge 58km în 6 minute, sunteţi de neegalat!! :P

Alte discuții în legătură

Amenda radar - permis suspendat daniel_cj daniel_cj Buna ziua, am nevoie de ajutor cu privire la o contraventie savarsita de mine . Am fost depistat de aparatul radar, in judetul Sibiu, inainte de Saliste ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru radar PGhe PGhe ciculam cu viteza de apoximativ 100 km la ora la iesirea din oras,dar nu mi-am imaginat ca semnul de restrictie inca este de 50 la ora Am fost prins de radar ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie. sanse de castig ? RazvanRotariu RazvanRotariu Voi incerca sa fiu scurt. In data de 15.04.2018 am fost sanctionat cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile deoarece am fost ... (vezi toată discuția)