avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Doua amenzi la distanta de 58 km in numai 6 minute
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Doua amenzi la distanta de 58 km in numai 6 minute

Salutare,
Va cer ajutorul in aceasta problema. Pe data de 14.07, ora 17:58, am fost depistat la Barcanesti, la km.52, cu viteza de 85km/h. Aceasta amenda mi-a venit luna trecuta, amenda pe care am si platit-o. Azi mi-a venit o alta amenda pentru ca am fost depistat la Comarnic, la km.110, tot pe data de 14.07, ora 17:52, cu viteza de 93km/h.
Cum este posibil sa strabat 58km in numai sase minute tinad cont ca am doar un Peugeot 206?
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: tu 22 tu , utilizator 00:05, 12 Noiembrie 2008
In primul rand va multumesc pentru raspunsuri si felicitari :)).
Nu m-am mai lovit de situatia in care trebuie sa contest un PVC. Unde ar trebui sa fac contestatie? Cum se procedeaza? Care sunt pasii de urmat? Cui ar trebui sa solicit cele doua dovezi, tinand cont de faptul ca aceste contraventii au avut loc in doua localitati diferite?

Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2008
contrax, utilizator
Si eu va sfatuiesc acelasi lucru, faceti contestatie. Trebuie sa va incadrati in cele 15 zile pentru a putea face contestatia din momentul primirii PV. Singur ati facut calculul prin care cei 58km ar fi trebuit parcursi cu o viteza uimitoare. Desi detin si eu un 206 nu am reusit inca aceasta performanta:stunned:. Daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa solicitati. Succes.
Ultima modificare: Marți, 11 Noiembrie 2008
Aurelian Cîcu, Consilier juridic
GabrielaA a scris:

S-a transformat Peugeot-ul in avion. :D

Se mai intampla.
Mai era mediat un caz cu 500 km la ora, :P prins de radar pe DN 1.:hammer:HA!HA!HA!
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2008
tu 22 tu, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar - permis suspendat daniel_cj daniel_cj Buna ziua, am nevoie de ajutor cu privire la o contraventie savarsita de mine . Am fost depistat de aparatul radar, in judetul Sibiu, inainte de Saliste ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru radar PGhe PGhe ciculam cu viteza de apoximativ 100 km la ora la iesirea din oras,dar nu mi-am imaginat ca semnul de restrictie inca este de 50 la ora Am fost prins de radar ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie. sanse de castig ? RazvanRotariu RazvanRotariu Voi incerca sa fiu scurt. In data de 15.04.2018 am fost sanctionat cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile deoarece am fost ... (vezi toată discuția)