Salutare,
Va cer ajutorul in aceasta problema. Pe data de 14.07, ora 17:58, am fost depistat la Barcanesti, la km.52, cu viteza de 85km/h. Aceasta amenda mi-a venit luna trecuta, amenda pe care am si platit-o. Azi mi-a venit o alta amenda pentru ca am fost depistat la Comarnic, la km.110, tot pe data de 14.07, ora 17:52, cu viteza de 93km/h.
Cum este posibil sa strabat 58km in numai sase minute tinad cont ca am doar un Peugeot 206?
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.
In primul rand va multumesc pentru raspunsuri si felicitari :)).
Nu m-am mai lovit de situatia in care trebuie sa contest un PVC. Unde ar trebui sa fac contestatie? Cum se procedeaza? Care sunt pasii de urmat? Cui ar trebui sa solicit cele doua dovezi, tinand cont de faptul ca aceste contraventii au avut loc in doua localitati diferite?
Si eu va sfatuiesc acelasi lucru, faceti contestatie. Trebuie sa va incadrati in cele 15 zile pentru a putea face contestatia din momentul primirii PV. Singur ati facut calculul prin care cei 58km ar fi trebuit parcursi cu o viteza uimitoare. Desi detin si eu un 206 nu am reusit inca aceasta performanta:stunned:. Daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa solicitati. Succes.