avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediu de crestere a copilului

Buna ziua.Am o intrebare.In 23 decembrie 2011 am nascut.La sfatul contabilei am intreat in concediu mediacal la 1 noiembrie,decembrie ,ianuarie 2012 ,precum si februarie primele 15 zile.Acum ea a plecat din tara si eu trebuie sa imi pregatesc dosarul pentru indemnizatie doar ca nu stiu exact ce acte trebuia sa imi pregateasca ea.Mentionez ca firma este a noastra si ca sunt angajata cu 2 ore pe cartea de munca cu un salariu de incadrare de 200lei..Rugamintea mea este daca ma puteti ajuta cu pasi care trebuiesc urmati pentru intocmirea dosarului de indemnizatie.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:09, 21 Februarie 2012
Acte pentru depunere dosar CCC:
a) copia actului de identitate al solicitantului si a certificatului de nastere al copilului pentru care se solicita dreptul ori, dupa caz, de livretul de familie, certificate pentru conformitate cu originalul;
b) dovada eliberata de angajator sau organele competente privind veniturile realizate;
c) dovada privind suspendarea activitatii pentru perioada in care se solicita concediul pentru cresterea copilului;
d) cerere.

Cererea se depune la primaria comunei, orasului, municipiului, respectiv sectoarelor municipiului Bucuresti, pe raza careia/caruia aveti domiciliul sau resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru creșterea copilului pentru tata - acte și documente necesare Gigi Bazavan Gigi Bazavan Sărut mâna, aș dori să intru în concediu pentru creșterea copilului deoarece mama este minoră. Vă rog,să-mi spuneți și mie ce acte îmi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cryys cryys Am inteles ca dosarul pentru indemnizatia de crestere copil trebuie depus in ziua urmatoare expirarii concediului postnatal, pana la aceasta data eu ca ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privind primirea indemnizatiei de crestere copil aza090 aza090 Finuta mea este Persoana Fizica Autorizata cu Cod CAEN -cultura vegetala combinata cu crestera animalelor. Ea trebuie sa nasca in noiembrie. Poate beneficia ... (vezi toată discuția)