avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am nevoie de un sfat pentru achizitionarea unui ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am nevoie de un sfat pentru achizitionarea unui program de contabilitate

ma poate cineva sfatui ca program sa folosesc pentru intocmirea balantei de verificare? mentionez ca sunt incepatoare nu prea cunosc clasele de conturi dar imi dau silinta sa invat. Am nevoie urgent de niste sugestii si un pic de ajutor(sau un pic mai mult :(()
Cel mai recent răspuns: tu 22 tu , utilizator 23:55, 11 Noiembrie 2008
Saga, este un program de conta f.bun si complet, il gasesti free pe site-ul lor [ link extern ]
In primul rand ar trebui sa cunosti conturile si functiunea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare urgenta lilicrin lilicrin Am programul pentru bilant, cel de pe site-ul "http://www.englezaonline.ro" apare acolo optiunea \"preluare date din balanta\" . Care este programul ... (vezi toată discuția)
Care este cel mai utilizat program de contabilitate CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 optez ptr saga insa as dori sa stiu cu ce programe se mai lucreaza mai usoare ptr o firma care nu are gestiune, nu are un volum asa mare de facturi, ce imi ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)