avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radierea societatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radierea societatii

Buna ziua

Am o societate care a fost radiata acum cateva zile, iar creditorii nu s-au inscris la masa credala in timpul procedurii de insolventa. Cand a fost infiintata SC, am semnat un contract de fidejusiune in 3 parti: firma creditoare, firma mea si eu.
Intrebearea mea este daca firma creditoare nu a incercat sa-si recupereze banii de la SC si administratorul nu a fost tras la raspundere personal in timpul insolventei, as mai putea sa fiu data in judecata acum, dupa radiere? multumesc

Alte discuții în legătură

Firma radiata datorii la stat.. calescu ana maria calescu ana maria Buna seara, am avut o firma care tocmai s-a radiat, si intre timp mi sa dat o sentinta irevocabila intr-un proces cu statul de achitare a unei datori. Firma ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa Valy zmr Valy zmr Buna ziua Am o firma in insolventa si radiata in feb2016 Iar acum mi a venit o somatie de la anaf de executare cu datorii de 7000ron . Ce se intampla ... (vezi toată discuția)
Insolventa c_oana c_oana Cum imi pot recupera creanta de la o firma care si-a cerut insolventa si nu sa prezentat cu actele la lichidator?(tin sa mentionez ca am aflat de insolventa de ... (vezi toată discuția)