avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare permis conducere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare permis conducere

Buna ziua . Mi-am schimbat de curand cartea de identitate deoarece mi-am schimbat domiciliul in alt judet . Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca trebuie sa-mi schimb permisul de conducere ( am permis european) si eventual numerele de inmatriculare si in baza carui articol se face asta . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:29, 22 Februarie 2012
Ati spus ca aveti permis de conducere de tip nou - inseamna ca nu mai este trecut domiciliul pe el. Nu trebuie sa-l schimbati.

Trebuie sa schimbati doar certificatul de inmatriculare:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto otilia_lumi otilia_lumi Buna ziua, Am schimbat domiciliul din Bucuresti intr-o localitate din judetul Prahova.Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu sa preschimb permisul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu,alt talon auto? anonimiu anonimiu Daca am schimbat domiciliul de la oras la sat acelasi judet ce trebuie sa mai schimb inafara de CI? talonul masinii,certificatul de inmatriculare, permisul ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate si schimbare de domiciliu-implicatii yasmina_ana yasmina_ana Mi-am schimbat cartea de identitate si domiciliu in alt municipiu.Este obligatoriu sa-mi schimb permisul de conducere si actele masinii? Ce alte implicatii mai ... (vezi toată discuția)