avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Somaj dupa CIC in invatamant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Somaj dupa CIC in invatamant

Buna ziua,
as dori sa stiu daca dupa ce mi se termina CIC in februarie-martie 2014, pot solicita somaj avand in vedere ca am fost angajata in invatamant in perioada sept 2011-martie 2012 cu contract pe perioada determinata?
Mentionez ca pana in martie 2012 data la care trebuie sa intru in Cic am stagiu neintrerupt de cotizare in invatamant de 4 ani si 6 luni.
Cel mai recent răspuns: opreagabi28 , utilizator 10:30, 23 Februarie 2012
Chiar nu stie nimeni???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj in urma incetarii cim cu timp partial pds810930 pds810930 Buna ziua Am fost angajat pe 22 februarie 2012 cu CIM pe perioada nedeterminata, 8h/zi. Dupa o luna firma și-a schimbat denumirea si astfel mi s-a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil salavastruiuliana salavastruiuliana Bună ziua, Vă rog să-mi oferiți câteva lămuriri pentru situația următoare: mi s-a aprobat cererea primire indemnizație creștere ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ajutor de somaj? cabincrew cabincrew Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul unui CIM pe perioada determinata, in cazul concedierii pe motiv de restructurare, as putea beneficia de ajutor de ... (vezi toată discuția)