avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca

Buna ziua
Poate sa-mi spuna cineva daca s-a publicat Contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 ? Ma intereseaza daca s-a publicat in Monitorul Oficial si in ce numar.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:53, 24 Februarie 2012
CCMN la care va referiti a ramas in stadiu de proiect, el nu si-a mai produs efectele intrucat nu a mai fost inregistrat la Ministerul Muncii ....

De la 01.01.2012 nu mai avem CCMN.
dar pe 2011 am avut? ce numar din monitor?
Nici in anul 2011 nu a existat Contract colectiv de munca la nivel national ... numai la nivel de unitate, grup de unitati sau la nivel de ramura de activitate.
dar pe invatamant exista?
pe mine ma intereseaza pentru a beneficia de un salar mediu pe unitate in urma nasterii unui copil.
Lucrez in invatamant si am facut cerere la scoala si mi s-a raspuns ca nu avem contract colectiv de munca pe 2012 publicat .
Va multumesc
Cand a avut loc nasterea copilului? ...

Alte discuții în legătură

Neacordarea primei de nastere grete grete Sunt medic,am nascut in urma cu 4,5 luni si mi se refuza acordarea primei de nastere de catre unitatea angajatoare(spital)pe motiv ca nu este semnat contractul ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca LITERA LITERA Avem un de negociat un contract colectiv de munca la nivel de unitate fara sindicate reprezentative,dar cere s-au afiliat la o federatie sindicata la nivel de ... (vezi toată discuția)
Sindicat la nivel național... sau ce? cri5tian cri5tian Cum se pot organiza membrii unei categorii profesionale (barmani-ospătari) pentru a-și apăra interesele? Înființează un sindicat. Bun. Și ... (vezi toată discuția)