avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

buna ziua ! dupa un lung proces ( 2 ani) in care am pierdut in fata instantei din Braila , am facut recurs la Galati si avocatul mi-a spus ca am castigat . Era in oct 2011. Nici pana in prezent nu am primit sentinta sau vreo instiintare din partea tribunalului sau a avocatului. Stiu numarul dosarului , ma sfatuieste cineva cum sa ma interesez , cui sa ma adresez ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 13:58, 4 Martie 2012
Daca stiti nr. de dosar, cautati pe Portalul instantelor de judecata, alegeti din harta judetul Galati, apoi C.A.Galati, din fereastra din stanga alegeti "dosare", apoi tastati nr. de dosar si vedeti ce s-a dispus in acel dosar.
Decizia din recurs nu se comunica, trebuie sa trimiteti o cerere prin care sa solicitati o copie a deciziei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa aflu online daca a fost pronuntata o hotarare judecatoreasca? jean59 jean59 Am un proces judecat la tribunal si a ramas sa primesc hotararea judecatoreasca.Cum pot afla online care este decizia in acest caz, sau ce trebuie sa accesez ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa verific daca s-au depus motivele de recurs? goponel goponel Am avut un proces cu finantele pentru restitiurea taxei de poluare. Procesul a avut loc pe 21 mai la Braila, si am avut castig. Pana la ora aceasta nu am ... (vezi toată discuția)
Cum gasesc daca exista o judecatorie si daca e un caz pe rol mary_maria9023 mary_maria9023 am tot cautat....exista judecatorie sau tribunal la barcea?? si cum pot afla daca exista un caz care chiar ma intereseaza?? multumesc anticipat (vezi toată discuția)