avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sotul meu poate intra in CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sotul meu poate intra in CCC?

va deranjez si eu cu o intrebare ,eu am nascut un bebelus in urma cu 10 luni,nu am beneficiat de indemnizatie crestere copil deoarece am avut intrerupere,vreau sa stiu daca sotul meu poate intra in concediu crestere copil pe o perioada de 1 an,mentionez ca el lucreaza ca subofiter si beneficiaza si de indemnizatia de chirie de 400 roni ca stam cu chirie in bucuresti si daca el poate intra pt 1 an mai poate primi si indemnizatie de chirie ????va rog sa ma lamuriti,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:41, 24 August 2012
Stimulentul de insertie de 500 lei lunar se aplica numai in cazul nasterile incepand cu 01.01.2011 de cand a intrat in vigoare OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, care prevede acest stimulent de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ingrijire copil 2014 clarat clarat buna, va rog, cine stie si imi poate spune daca renunt de la inceput la indemnizatia de crestere copil, ce bani primesc de la stat si pe ce perioada? (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului alvld alvld Sunt insarcinata si nu lucreaza decat sotul( care are salariu de 1000 ron),vom avea dreptul la indemnizatia de crestere a copilului in acest caz si cat este ... (vezi toată discuția)
Salariu dublu dupa nastere? crisana crisana Buna seara,va rog frumos sa ma ajutati pentru ca am o nelamurire.Tocmai am aflat ca viitoare mama are dreptul in luna in care naste sa primeasca salar dublu de ... (vezi toată discuția)