avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum imi mai pot eu achizitiona un alt automobil in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum imi mai pot eu achizitiona un alt automobil in situatia in care venitul lunar nu imi permite?

Daca sunt pensionat pe caz de boala,predau autoturismul vechi la REMAT,obtin un voucher de 3800 ron,cum imi mai pot eu achizitiona un alt automobil,chiar si second hand in situatia in care venitul lunar nu imi permite?Ce solutii ar exista mai ales cand acesta imi este practic indispensabil?Exista facilitati pentru asemenea cazuri,va rog? Cristian
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:02, 23 Februarie 2012
Facilitatea utilizarii vaucerelor este permisa numai in cazul achizitionarii de autoturisme noi
Referitor la varianta folosirii vaucerului la achizitia unui autoturism utilizat,modalitatea de plata -eventual includerea in pretul de achizitie a vaucerului,tine strict de intelegerea partilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap, achizitie masina ContSters278981 ContSters278981 Buna seara! Am 26 de ani si sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent,doresc sa fac un credit bancar cu plata dobanzi de catre stat.. am o pensie de ... (vezi toată discuția)
Tva marja de profit masini second hand? Dl_Sandu Dl_Sandu Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : Cum se calculeaza tva la marja de profit dupa achizitionarea si vanzarea unui autorurism second hand ? La pretul de ... (vezi toată discuția)
Achiziții intracomunitare de autovehicule uzate. cum se stabilește tva la revânzare, și ce trebuie să conțină factura? yme yme Suntem un SRL platitor de TVA si mportam masini SH in scopul revanzarii acestora . Facturile externe nu contin TVA . La revanzarea catre o persoana fizica ... (vezi toată discuția)