avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... carpatica asig
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

carpatica asig

as dori un raspuns in cazul in care se poate
-am fost implicat intr-un accident cu un asigurat carpatica vinovat el
-am fost la politie apoi la carpatica s-a facut un dosar si mi s-a spus sa astept 10 zile dupa care o sa primesc un rezultat si unde o sa m-a duc cu masina sa o repar
-problema este ca eu vreau sa repar masina la reprezentanta in primul rand pentru ca paguba este destul de mare iar piesele care trebuiesc inlocuite sunt foarte importante unde sunt facute
-problema este ca reprezentanta vrea sa platesc eu reparatia inainte iar apoi sa ma descurc cu carpatica(este normal o astfel de atitudine)-se poate rezolva in justitie aceasta problema?

va rog daca aveti solutii sa ma indrumati si pe mine
ideal ar fi ca sulutiile date sa nu ma duca cu toata poveste asta 1.2.3...ani

multumesc Adrian
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 19:33, 23 Februarie 2012
daca reprezentanta nu are contract direct cu carpatica, atunci prefera sa primeasca banii de la dvs. Pe de alta parte, va spun din practicaproprie ca asiguratorul Carpatica este recunoscut in piata ptr neachitarea obligatiilor sale inclusiv catre alti asiguratori. Iar acest lucru o stiu si unitatile service :)
In primul rand as avea o intrebare....la deschiderea dosarului a-ti semnat o "Lista de documente necesare".... in partea de jos a acesteia exista o mentiune despre acceptarea reparatie in unitatile lor agreeate sau nu dar cu plata facturii de catre dumneavoastra, acestia solicitand semnatura dumneavoastra la acel paragraf... ce a-ti facut?
Daca dumneavoastra v-ati dat acceptul... atunci este cam greu de rezolvat ceva ...
In al doilea rand ... facturile emise de reprezentanta sunt scadente de obicei 30 de zile... timp in care aveti posibilitatea depunerii la dosar si inchiderii acestuia iar acestia trebuie sa efectueze plata in termen de 10 zile conform legii.
Aaa... era sa uit.... sa nu spuneti ca a-ti semnat si "Nota de constatare a avariilor" in alb fara insa a vi se elibera... se "practica" asa ceva la aceasta societate.
Oricum la acest moment societatea de care amintiti are serioase dificultati financiare... lucru care se "aude" si la unitatile service... de aceea acestia sunt putin precauti.... asta insa nu va priveste pe dumneavoastra atata timp cat trebuie sa beneficiati de aceasta despagubire.
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2012
Insurance Logistics Team, Consultant asigurari
sunt obligati in baza devizului de reparatie sa iti ofere o suma initiala pt reparatii si ulterior daca apar alte reparatii neprevazute, sa se intocmeasca proces verbal de constatare si sa plateasca si restul sumei. citeste ordinul csa 14/2011 si eu ma confrunt cu o problema cu idiotii de la euroins... orice nas isi are nasul. bafta multa!!!!!
nu am semnat ca sunt deacord cu unitatile service agreate de ei si nici sa platesc eu reparatiile (in locul semnaturii a ramas liber agentul constatator nu a observat)
nu am semnat nici o lista in alb cu daunele masinii-sau facut doar poze urmand ca dupa 10 zile sa primesc un raspuns total aiurea -si in aceste zile cu ce merg / vina ciu este?
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2012
stefanadrian, utilizator
multumesc
dar cand iti faci rca nimeni nu negociaza la suma de ce sa ofere o suma
daca a gresit cel asigurat atunci socitatea sa se spele cu el pe cap nu noi pagubitii
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2012
stefanadrian, utilizator

Alte discuții în legătură

Dosar dauna neplatit de 6luni geaglesmerles geaglesmerles buna ziua. in urma cu aproximativ 6 luni am fost implicat intr-un eveniment rutier unde eu sunt pagubitul.cel vinovat de producerea accidentului avea masina ... (vezi toată discuția)
Asigurari auto dorianztd dorianztd Buna ziua, Am si eu o problema cu un accident in lant pe A2,am fost prin la mijloc ,am masina avariata si in fata si in spate,dupa constatarea politiei ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna carpatica manuela78 manuela78 Afara era polei, ningea, viscolea si eu ma deplasam incet cu microbuzul de transport persoane regulamentar pe banda mea de mers. O masina care venea din fata a ... (vezi toată discuția)