avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Condamnare cu suspendare - cand pot sustine examen ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Condamnare cu suspendare - cand pot sustine examen pentru redobandirea permisului?

am primit 3 ani cu suspendare pentru ca am condus sub influenta alcoolului si refuzul probelor biologice . cand am dreptul sa dau dinou examen pentru permis?
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 12:31, 23 Februarie 2012
Puteti să redobândiţi dreptul de a conduce autovehicule, respectiv să obţineţi un nou permis de conducere, daca a trecut un an de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti prin care s-a dispus suspendarea condiţionată a executării pedepsei ori suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.
Vedeti mai multe aici
[ link extern ]
Aveti dreptul de a obtine un nou permis de conducere in termen de un an de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii prin care ati fost condamnat si s-a dispus suspendarea conditionata a executarii pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie redobandire permis Lucian_68 Lucian_68 Buna ziua Daca pedeapsa ptr infractiunea de conducere sub influenta alcoolului a fost de 8 luni cu suspendare , cand pot sa dau examen pentru ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere Dannet Dannet In 2008 am fost depistat sub influenta bauturilor alcoolice,peste 0,8,fara alte incidente. Am fost condamnat cu suspendare 6 luni prin hot definitiva in ... (vezi toată discuția)