avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... hotãrâre judecãtoreascã
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

hotãrâre judecãtoreascã

Se poate obţine o copie de pe hotărârea judecătorească prin care este declarat falimentul unei firme cu care am avut relaţii comerciale , dacă nu suntem trecuţi în tabelul creditorilor, dar care ne datorează bani în baza unor facturi fiscale ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 06:47, 24 Februarie 2012
Buna ziua,

Hotararea judecatoreasca prin care se deschide procedura insolventei impotriva unei societati, precum si hotararea prin care instanta la cererea lichidatorului judiciar hotareste trecerea/deschiderea procedurii de faliment impotriva unui debitor sunt publicate in Buletinul Procedurilor de Insolventa.
Din dosarul cauzei, respectiv de la instanta nu puteti obtine copii xerox dupa acte, daca nu puteti face dovada calitatii dumneavoastra de parte/creditor in dosar.
Astfel singura cale ar fi sa luati/copiati hotararea publicata in BPI, care poate fi accesat pe baza de abonament sau puteti incerca sa solicitati o copie de la lichidatorul judiciar numit de catre instanta in cadrul dosarului(daca acesta doreste, nefiind obligat sa va transmita o copie, deoarece nu aveti calitate in dosar).
puteti obtine copii conform cu originalul de la BPI - dar nu stiu la ce va foloseste daca nu sunteti parte in dosar ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Tabel creditori vladiana vladiana Cum pot verifica tabelul creditorilor intocmit pentru un fost angajator care a solicitat falimentul in luna iunie 2013 ? (vezi toată discuția)
Drepturi salariale sor_ile sor_ile Buna ziua! In urma cu 4 ani am fost disponibilizat de la Petrom Service S. A. Am actionat in instanta societatea pentru anumite drepturi ... (vezi toată discuția)